Virus de TranjisGame

Avui en el festival “Pau sense treva” que s’organitza a les cotxeres de Sants, hem descobert un gran joc. Es diu Virus i l’editorial és TranjisGames.

Virus de Tranjis

Hi hem jugat en Q. (de 5 anys) i jo (E.), és un gran joc de cartes de mecànica fàcil i viciant.

M’agraden els jocs que són portables com aquest. Tant per volum: només és la caixeta de les cartes; com per “peces”, només les cartes. Són ideals si viatges amb nens, ja que ocupen poc, te’ls pots endur a qualsevol lloc, caravana, excursió, platja…. i no van amb quaranta complements o peces fàcils de perdre.

Un altre punt a favor és que es pot jugar de 2 a 6 jugadors, cosa que va bé, ja que si reuneixes un nombre de nens al càmping poden jugar tots, però si estàs per casa i en Q. vol jugar també hi podem jugar, no hem d’esperar a ser 4.

La mecànica és senzilla. L’objectiu és completar un cos amb tots els seus òrgans sans (4 en total, un de cada color). A les cartes, a banda d’haver-hi els òrgans, hi ha medicines, virus i tractaments. Cada jugador ha de tenir al principi del seu torn 3 cartes a la mà i només pot realitzar una acció per torn, la resta de cartes es queden en una pila comuna de bocaterrossa. Després d’actuar, robarà una carta de  la pila per tornar-ne a tenir 3. En un torn només es pot realitzar una acció que pot ser jugar una carta o descartar una carta. Si tries descartar (perquè no en tens cap que t’interessi, deixés la carta en una pila bocaamunt i agafes una de la pila comú i s’acaba el teu torn). Si decideixes jugar una carta, hauràs de decidir si poses un òrgan el teu cos, si envies un virus al cos d’un altre, si cures un órgan teu o realitzes un tractament. Cada carta indica que fer, és fàcil i intuïtiu.

El joc és ràpid, les partides curtes i es fa divertit la interacció amb els altres jugadors.

Si voleu saber-ne més, us passo dos enllaços de bojos pels jocs de taula que segur que us ajuden! Jugandoenpareja i ludusmundi

1 Comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s