Parc de l’Espanya Industrial

El Parc que tenim més pròxim, i en el que hem passat més hores, és molt extens i val la pena passar-hi alguna vegada si no ho heu fet mai.

El Parc de l’Espanya Industrial i el tobogan gegant del drac està situat al costat de l’Estació de Sants al districte de Montjuïc, entre els barris de Sants i Hostafrancs. El Parc està resseguit per una filera de graons com si fossin una grada que permeten salvar els desnivells.

Un dels atractius del Parc de l’Espanya Industrial és el seu tobogan gegant amb la forma d’un enorme drac amb la boca oberta. És la part que agrada més en Q i la L, i la veritat és que agafes força velocitat i és molt divertit. Els Dracs estan situats al costat de l’estació de Sants.

Un altre atractiu és l’estany, custodiat per l’estàtua de Neptú i la presència de les nou torres-far disposades en filera, és un dels altres atractius, passejar el seu voltant, seure a la gespa del costat en la pineda i els arbres i relaxar-se. Lloc ideal pels gossos.

A banda d’això, hi ha pistes de bàsquet, de petanca, paret per fer frontó i taules de ping-pong i sovint si congrega gent amb xarxes de voleibol per jugar.

A més d’això hi ha una guingueta amb terrassa amb vista a la zona de joc infantil (cal mirar en pandèmia quan està obert i com).

A l’altra banda del drac, pel costat del carrer de Muntades, hi ha la zona infantil, vallada i força neta. És un parc ideal a l’estiu, ja que els arbres fan bona ombra. A l’hivern a vegades és massa humit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s