El punt més alt de Barcelona

Sabeu quin és el punt més alt de Barcelona?

És una pregunta que es va fer en Q. al llegir el conte “petita a la jungla” que viatjava fins al punt més alt de la selva. Així que vam investigar quin era i cap allà que vam anar.

Us podeu imaginar que el punt més alt està a Collserola, només mirant la ciutat sembla evident. Però i dins de Collserola, quin és el punt més alt (dins els límits municipals)? Doncs el Tibidabo és el que es veu destacar i en concret el que es coneix com a Temple del Tibidabo, que oficialment es diu Temple Expiatori del Sagrat Cor de Jesús.

Aquest Temple és una església que es troba en el punt més alt de la muntanya del Tibidabo, que fa 515 metres. Així doncs, el punt natural més alt de la ciutat és el pic de la muntanya del Tibidabo, i just és el lloc on van construir el Temple. I per tant, podem encara pujar uns quants metres més si agafem l’ascensor del temple fins a 575 m.

Image result for templo tibidabo blog

La cripta i l’església té uns horaris (millor mirar el web pel tema COVID) i és d’accés gratuït, però si es vol pujar a l’ascensor, cal pagar (3 €), Però les vistes valen la pena i es pot fer 360 graus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s