Castell de Montjuïc

Una altra opció per aquest confinament és visitar el Castell de Montjuïc. És un castell a la part alta de la muntanya prou gran perquè puguin córrer i jugar a amagar-se.

Si puges al Castell de Montjuïc amb cotxe particular, pots deixar-lo en l’aparcament gratuït que es troba molt a prop de la porta principal. Hauries de prestar especial atenció al tobogan que hi ha a la part superior (entre el pàrquing i el castell). Els nens petits s’ho passaran molt bé pujant i baixant mentre et prens un cafè en un xiringuito-bar que hi ha al costat.

Una altra opció és pujar en telefèric pot resultar molt interessant per als infants, però nosaltres no hi hem anat mai, pel tema pagament, semper hi hem pujat a peu com a excursió o aparcant al costat.

El castell és sense cap dubte un espai on els nens i les nenes podran córrer i jugar. Podran pujar als canons que servien per defensar i encara que sembli increïble, també per atacar la ciutat. Submergir-se en guerres, cavallers i castells. Podran córrer pels seus carrers interiors, amagar-se en les garites dels soldats o pujar a les muralles. Sens dubte el Castell de Montjuïc podrà despertar les fantasies dels nens i fer que exterioritzin la seva part aventurera.

Com arribar-hi

Tens moltes maneres d’anar fins al castell. A més d’anar en cotxe particular, pots anar amb autobús des de plaça d’Espanya.

Com ja he dit, una opció una mica menys econòmica és anar al castell en telefèric combinat amb el funicular de Montjuïc, que s’agafa al Paral·lel.

Tambés ‘hi pot anar amb cotxe o bé a peu, hi ha nombroses escales mecàniques que faciliten lap ujada i es pot pendre com una excursió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s